Nina Hermans

MSc Musculoskeletaal i.o.
Mulligan concept
Longrevalidatie
Hartrevalidatie
Echografie en Shockwave
Medical taping

Enthousiast en heel flexibel: als er een uurtje extra gewerkt moet worden, is Nina altijd bereid om bij te springen. Met veel plezier werkt ze binnen het hechte en sterke team van Medi Fit Doetinchem, want ze is ervan overtuigd dat je alleen door samenwerking het beste kunt bieden aan cliënten met uiteenlopende hulpvragen.

Na haar opleiding tot fysiotherapeut aan Hogeschool Saxion in Enschede volgde Nina diverse specialisaties. Zo is ze onder meer gespecialiseerd in longfysiotherapie en hartrevalidatie. Onlangs rondde ze de cursussen echografie en shockwave af aan het NT-e in Vianen. Daarmee verbreedt Nina haar doelgroep binnen Medi Fit Doetinchem: zij onderzoekt en behandelt nu ook jongere cliënten met achillespeesklachten, hielspoor en elleboogklachten via echografie en shockwave. Deze laatste behandelvorm kan ze prima combineren met de Mulligan-mobilisatietechniek. Juist de variatie in doelgroepen en behandelvormen vindt Nina het aantrekkelijke aan haar werk.

Tijdens haar behandelingen vindt Nina het belangrijk dat haar cliënten het gevoel hebben dat zij aan het juiste adres zijn. Dit hoeft niet per se bij haar te zijn: het is haar kracht om een goed plan te schrijven met daarin de juiste inschatting wie de behandelaar bij de specifieke hulpvraag moet zijn. Omdat ‘eindeloos doorgaan’ met een therapievorm duidelijk niet de bedoeling is, evalueert Nina het behandelplan doorlopend – net als haar collega’s.

Volgens haar collega’s brengt Nina veel gezelligheid in het team. Ze is vaak aanjager van ideeën om met elkaar op pad te gaan, om elkaar juist buiten het werk goed te leren kennen. Zodoende gaat het team regelmatig op initiatief van Nina uit eten of nuttigt samen een drankje in een café. In haar vrije tijd volleybalt ze in Hengelo en is ze altijd te porren om iets gezelligs te doen met haar vriendinnen of zussen.

Een optimale dag voor Nina is er eentje die vol en lekker druk is, waarbij verschillende cliënten duidelijke verbeteringen in hun herstel merken. En als er tussentijds toch een half uurtje vrij is, dan speelt Nina graag met haar collega’s een potje tafeltennis in de oefenzaal.

Nina is te bereiken op de volgende dagen:
Di 9.30-20.00|Woe 08.00-17.00| Do 08.00-13.00| Vrij 08.00-17.00
Medi Fit Doetinchem | 0314 362462 | nina@medifitdoetinchem.nl