U kunt bij Medi-fit Doetinchem ook behandeld worden bij:

Voetencentrum Wender
Wij zijn Voetencentrum Wender, specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voeten behoren tot de basis van het lichaam en dit maakt dat veel lichamelijke klachten te verklaren zijn vanuit de voeten. Denk bijvoorbeeld aan rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkende voetstand. Onze podotherapeuten zoeken door middel van de nieuwste technieken, zoals een 3D-scan van uw voeten, gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u op maat gemaakte inlegzolen of een schoenadvies krijgt waarmee de pijn verholpen of verminderd wordt.
Specialisten
Binnen onze praktijken is veel specialistische kennis aanwezig. Denk hierbij aan voetzorg voor diabetici, reumapatiënten en topsporters. Op deze manier bent u bij ons altijd in goede handen en kunnen wij u de zorg bieden die u nodig heeft.
Medi-fit Doetinchem
U kunt binnen Medi-fit te Doetinchem terecht bij onze podotherapeut Mark Schreurs. Hij biedt u naast zijn diensten als podotherapeut ook behandeling van sport gerelateerde klachten en geeft sportadviezen. Mark is iedere maandag aanwezig van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Afspraak maken
U kunt zelf een afspraak maken bij ons, maar dit mag ook op verwijzing van de huisarts.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons algemene nummer: 088 – 454 77 00.
Meer informatie vindt u op onze website: http://www.podotherapeut.nl.