Groepstraining

Vind je alleen fitnessen saai? Of vind je het lastig jezelf te motiveren om te gaan fitnessen? Dan is een groepstraining wat voor jou!

Een voordeel van de groepstraining is dat je steeds dezelfde therapeut en medesporters ontmoet. De onderlinge band tussen de deelnemers wordt bij uitstek door deze groepstraining versterkt. Hierdoor wordt de motivatie van de deelnemers en  de trainingsintensiteit vergroot.

De groepstrainingen vinden altijd plaats onder begeleiding van een deskundig opgeleide fysiotherapeut. De fysiotherapeut start de groepstraining met een gezamenlijke warming-up en sluit na een uur af met een cooling-down. In de tussentijd is een ieder met zijn eigen trainingsprogramma aan het werk.  Het is geheel vrijblijvend om hier aan deel te nemen. Omdat je steeds dezelfde therapeut als begeleider hebt kan deze je trainingsschema zo nodig bijstellen. Mocht hiervoor een hertest nodig zijn kan hiervoor direct een afspraak gemaakt worden.

De groepstrainingen worden de hele week door gegeven. Er zijn vaste tijdstippen voor het aanvangen hiervan. Klik hier voor de tijdstippen.

Tijdens de avondgroepen bieden wij ook een zogenoemde “Circuit” training aan. Dit betekent dat de fysiotherapeut specifieke oefeningen aanbied in circuitvorm. Deze training zal zo’n 20 minuten per training in beslag nemen. Waaruit de oefeningen bestaan wordt per avond en per fysiotherapeut met de groep afgesproken. U kunt hierbij denken aan een buikspiercircuit, vrije gewichten of ontspanningsoefeningen.