U kunt bij Medi-fit Doetinchem ook behandeld worden bij:

Sensire diëtetiek 

Mijn naam is Hilde Kuiperij en ik ben als diëtist werkzaam voor Sensire. In  het jaar 2000 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek in Groningen en heb bij diverse thuiszorgorganisaties gewerkt. Het werken in de eerstelijns zorg spreekt mij zeer aan: geen één dag is hetzelfde, ik zie cliënten met verschillende doorverwijzingen op het spreekuur.

Specialisten

Dit zijn o.a. cliënten die graag ondersteuning wensen bij het afvallen of aankomen in gewicht maar ook cliënten met COPD, diabetes, hartfalen, maag- en darmproblemen. Alle aspecten waarbij voeding een rol speelt kunt u bij mij terecht met vragen. Dit kan ook zonder doorverwijzing van uw arts of specialist afhankelijk van wat uw zorgverzekeraar vergoedt.

Intake gesprek

In het eerste gesprek bespreek ik samen met u uw situatie, de reden van uw doorverwijzing en uw wensen. Wat eet u zoal op een dag? Hoeveel beweegt u? Wat houdt u dagelijks bezig? Wat zijn uw verwachtingen ten aanzien van de dieetbegeleiding. Wat we eten en hoeveel is voor iedereen heel persoonlijk. Daarom houd ik rekening met haalbare doelstellingen en kijk ik samen met u wat er anders kan. Interesse? Maakt u dan gerust een afspraak voor een eerste consult.

Afspraak maken

Een eerste afspraak kunt u maken via ons secretariaat op telefoonnummer: 0900-3438435 (lokaal tarief). Ik werk elke woensdag op locatie bij medifit. Lukt het niet om naar het kantoor van medifit te komen dan kan ik ook een huisbezoek bij u thuis afleggen.